Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının örtündüğünü görmek

Rüyada başının örtündüğünü görmek

Rüyada başının örtündüğünü görmek iyi geçiminin de bozulacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başının örtündüğünü gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Rüyada başını örtündüğünü görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, dua alacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına yorulur.

Rüyada başının örtündüğünü görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada örtü örtmek örtünmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgan örtünmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına alamet eder.

Rüyada eşarp örtündüğünü görmek mutlu olacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada kapanmak örtünmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının örtündüğünü görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına işarettir.

Rüyada yorganla örtünmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments