Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yorgan örtmek

Rüyada yeşil yorgan örtmek

Rüyada yeşil yorgan örtmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, işinden ve parasından olacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Bir ödemede zorlanabilirsiniz.

Rüyada yeşil yorgan örtmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Rüyada beyaz yorgan örtmek işindeki verimin artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işarettir.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, müjdeli bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek üzüleceğine, yıpranacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorganla örtmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, içine kapanacağına işarettir.

Rüyada üstünü yorganla örtmek büyük başarılara kazanılacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments