Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganın üstünde oturmak

Rüyada yorganın üstünde oturmak

Rüyada yorganın üstünde oturmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, planlı ve programlı davranacağına, maddi olarak zayıflayacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, kendisi ile gururlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada yorganın üstünde oturmak can sıkıcı haberler almaya, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada üstünde yorgan görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstünü yorganla örtmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada ağaç üstünde oturmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına yorulur.

Rüyada suyun üstünde oturmak bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ay üstünde oturmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, rızkın artacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulut üstünde oturmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak üstünde oturmak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments