Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak üstünde oturmak

Rüyada yatak üstünde oturmak

Rüyada yatak üstünde oturmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, konuşmaz olacağına, kişinin muradına ereceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına alamet eder.

Rüyada yatak üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizde daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada yatak üstünde oturmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yatağın üstünde oturmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işarettir.

Rüyada kar üstünde oturmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, zor zamanların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yorganın üstünde oturmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada denizin üstünde oturmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üstünde oturmak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına delalettir.

Rüyada taşın üstünde oturmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde oturmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments