Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay üstünde oturmak

Rüyada ay üstünde oturmak

Rüyada ay üstünde oturmak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, istediği evde oturacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada ay üstünde oturmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada denizin üstünde ay görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, hayırlı kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada yatağın üstünde oturmak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kumun üstünde oturmak adaletin geleceğine, işlerin günden güne artacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Rüyada yatak üstünde oturmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaya üstünde oturmak fikirlerinin çatışacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarın üstünde oturmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada su üstünde oturmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments