Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç üstünde oturmak

Rüyada ağaç üstünde oturmak

Rüyada ağaç üstünde oturmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, yeni işlerin geleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada ağaç üstünde oturmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına delalet eder.

Rüyada ağacın üstünde oturmak yeni projelerin ve planların tutacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada yol üstünde oturmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kaya üstünde oturmak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar üstünde oturmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada su üstünde oturmak yüceltileceği sözler duyacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak üstünde oturmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments