Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde yorgan görmek

Rüyada üstünde yorgan görmek

Rüyada üstünde yorgan görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kendi geleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine inanılır.

Rüyada üstünde yorgan gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteği bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada yorganın üstünde oturmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada üstünü yorganla örtmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine alamet eder.

Rüyada üstünde yorgan görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada ıslak yorgan görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yatmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, aralarından su sızmayacağına alamet eder.

Rüyada yorgan yüzü görmek istediği herşeye sahip olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çeyizlik yorgan görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganda bit görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments