Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünde oturmak

Rüyada suyun üstünde oturmak

Rüyada suyun üstünde oturmak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı alanlarda sizi yavaşlatabilir ya da bakış açınızı daraltabilir.

Rüyada su üstünde oturmak şansın ve bahtın da açılacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde oturmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada deniz üstünde oturmak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde oturmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına inanılır.

Rüyada yorganın üstünde oturmak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak üstünde oturmak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yatak üstünde oturmak elinin bolluk göreceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments