Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganın kirlendiğini görmek

Rüyada yorganın kirlendiğini görmek

Rüyada yorganın kirlendiğini görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, başarı kazanılacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganın kirlendiğini gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Rüyada kirli yorgan yıkamak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, başının belaya girmeyeceğine inanılır.

Rüyada kirli yorgan görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına delalet eder.

Rüyada kirli yatak yorgan görmek hasretin biteceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalettir.

Rüyada kirmizi yorgan görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, parasının ve malının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorganın kirlendiğini görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli yorgan atmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet eder.

Rüyada nakışlı yorgan görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, kazancının iki kat artacağına alamet eder.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments