Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli yatak yorgan görmek

Rüyada kirli yatak yorgan görmek

Rüyada kirli yatak yorgan görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet eder.

Rüyada kirli yatak yorgan gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlerle uğraşabilir veya eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kirli yatak yorgan görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada kirli yorgan görmek bir süre zorluk çekeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kirli yorgan atmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine rivayet eder.

Rüyada kirmizi yorgan görmek eve kapanacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına yorulur.

Rüyada kirli yorgan yıkamak hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yorganın kirlendiğini görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yatak yorgan yatmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak yorgan havalandırmak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments