Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli yorgan görmek

Rüyada kirli yorgan görmek

Rüyada kirli yorgan görmek iyileşme göstereceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sıkıntı yaşanacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Rüyada kirli yorgan gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada kirli yorgan yıkamak üzüntülerinin sona ereceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yatak yorgan görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli yorgan görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret eder.

Rüyada kirli yorgan atmak daha geniş rızık elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına inanılır.

Rüyada yorganın kirlendiğini görmek memur ise terfi edeceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada kirmizi yorgan görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada üstünde yorgan görmek çok büyük hayır duası alınacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet eder.

Rüyada yorganın üstünde oturmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, riske atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments