Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nakışlı yorgan görmek

Rüyada nakışlı yorgan görmek

Rüyada nakışlı yorgan görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, toplumda yükseleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nakışlı yorgan gördüyseniz:

  • Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Rüyada nakışlı yorgan görmek böyle işlere kalkışacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına inanılır.

Rüyada işlenmiş nakış görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, rahat bir hayata başlayacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nakışlı elbise görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada nakışlı çorap görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada nakış işlediğini görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, gelirinden yana memnun olacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz nakış görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yatırımların heba olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işarettir.

Rüyada nakışlı elbise giymek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine yorulur.

Rüyada nakış görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments