Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli yorgan yıkamak

Rüyada kirli yorgan yıkamak

Rüyada kirli yorgan yıkamak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yorgan yıkamak gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kirli yorgan yıkamak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kirli yorgan görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, kazancının günden güne çok artacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirmizi yorgan görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yatak yorgan görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kirli yorgan atmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yorganın kirlendiğini görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak huzurlu ve mutlu olunacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün yorgan yıkamak yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments