Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirmizi yorgan görmek

Rüyada kirmizi yorgan görmek

Rüyada kirmizi yorgan görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, darlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kirmizi yorgan gördüyseniz:

  • İsteklerinizi alabilmek için duygusal baskı uygulama ihtimaliniz var.

Rüyada kirli yatak yorgan görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kirmizi yorgan görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, işe giren herkesin kalkınacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli yorgan atmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kirli yorgan yıkamak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada kirli yorgan görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganın kirlendiğini görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yorgan ipliği görmek şükredeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada pembe saten yorgan görmek yolunun açılacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, saadetinin yükseleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments