Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli yorgan atmak

Rüyada kirli yorgan atmak

Rüyada kirli yorgan atmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok uğraş vereceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada kirli yorgan atmak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Rüyada kirli yorgan atmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kirli yorgan yıkamak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli yatak yorgan görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirmizi yorgan görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çok büyük adımlar atacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganın kirlendiğini görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada kirli yorgan görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, iyi geçiminin devam edeceğine delalet eder.

Rüyada eski yorgan atmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine olan güvenin artacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganı atmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments