Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganda altın görmek

Rüyada yorganda altın görmek

Rüyada yorganda altın görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada yorganda altın gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Rüyada yorgan altına girmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganın altına girmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına alamet eder.

Rüyada yorgan altında uyumak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, geleceğine delalet eder.

Rüyada yorgan altında olmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan altında yatmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada yorganın altında olmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada yorganda altın görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorganın altında yatmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments