Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan altında uyumak

Rüyada yorgan altında uyumak

Rüyada yorgan altında uyumak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan altında uyumak gördüyseniz:

  • Objektif olmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yorgan altında uyumak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada yorganla uyumak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yorgan altına girmek yakında başlayacak aşk macerasına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganın altına girmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yorgan altında yatmak işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan altında olmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına işaret eder.

Rüyada yorganın altında olmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganda altın görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments