Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzunda yorgan taşımak

Rüyada omuzunda yorgan taşımak

Rüyada omuzunda yorgan taşımak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerlemek veya ilişkileri yürütmek kolaylaşmaya başlayabilir.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzda cenaze taşımak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada omuzda su taşımak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzunda taşımak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzunda yük taşımak darlığa ve yokluğa düşeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada omuzda taşımak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalettir.

Rüyada birini omuzda taşımak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments