Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yastık taşımak

Rüyada yorgan yastık taşımak

Rüyada yorgan yastık taşımak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, üçüncü gözünün açılacağına, donanımlı kılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yorgan yastık taşımak gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada yastık yorgan taşımak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Rüyada yorgan yastık taşımak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık yorgan toplamak rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına yorulur.

Rüyada yorgan ve yastık görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada yastık yorgan görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments