Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık yorgan taşımak

Rüyada yastık yorgan taşımak

Rüyada yastık yorgan taşımak rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yastık yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için harcama yapma yolunu da seçebilirsiniz.

Rüyada yorgan yastık taşımak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yollarını ayıracağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada yastık yorgan taşımak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan yastık vermek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan ve yastık görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, kazancın gittikçe azalacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık yorgan toplamak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık ve yorgan görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, kavgaların biteceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına delalet eder.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek sıkıntının günden güne artacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments