Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında yorgan taşımak

Rüyada sırtında yorgan taşımak

Rüyada sırtında yorgan taşımak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, rütbe alacağına işarettir.

Rüyada sırtında yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Rüyada sırtında yorgan taşımak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, girişimlerde bulunacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorganı sırtında taşımak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak vaaz ve nasihate, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yorgan yastık taşımak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık yorgan taşımak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, işinin aksayacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan taşımak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet eder.

Rüyada yatak yorgan taşımak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırta taşımak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments