Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sırtında taşımak

Rüyada eşini sırtında taşımak

Rüyada eşini sırtında taşımak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, elinin de bolluk göreceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada eşini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Rüyada eşini sırtında taşımak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, aydınlanacağına, kendisini işine vereceğine delalet eder.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada sırtında yük taşımak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada birini sırtında taşımak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu sırtında taşımak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini sırtında taşımak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını sırtında taşımak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında halı taşımak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments