Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak yorgan taşımak

Rüyada yatak yorgan taşımak

Rüyada yatak yorgan taşımak aile bireyleri ile tartışacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var, aşk hayatınız özel yaşamınıza da istikrar getirebilir.

Rüyada yatak yorgan taşımak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulur.

Rüyada sırtında yorgan taşımak rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan taşımak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganı sırtında taşımak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yorgan yastık taşımak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işarettir.

Rüyada yastık yorgan taşımak attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, doyasıya hasret gidereceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, güzellik ve hayır geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments