Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan taşımak

Rüyada yorgan taşımak

Rüyada yorgan taşımak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, kafasına göre birini bulacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada yorgan taşımak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık yorgan taşımak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına işarettir.

Rüyada yorganı sırtında taşımak çalışmalarının takdir edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan taşımak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yorgan taşımak lüksünün artacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık taşımak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çocuklar gibi şen olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
cahidefikret

büyük abimlere misafirliğe gitmişiz gece oluyo yengemin bütün odalara bana yorgan taşıttığını görüyorum rüyamda.benim yatacağım yere yeşil yorgan seriyorum ama yorgan çok eskiymiş.yorganın dışını söküyorum başka bişey geçirmeye başlıyorum