Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yüzü değiştirmek

Rüyada yorgan yüzü değiştirmek

Rüyada yorgan yüzü değiştirmek işlerde aksilikler yaşanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada yorgan yüzü değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizi gerçekleştirmenize veya bazı planlarınızı başlatmanıza yardımı dokunacak bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada yorgan yüzü değiştirmek işlerinin istediği gibi olacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kariyer planının altüst olacağına alamet eder.

Rüyada yorgan yüzünü değiştirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, ruhunun şifa bulacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü çıkarmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak kısmetinin her zaman açık olacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada yorgan yüzü görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına yorulur.

Rüyada yorgan yüzü dikmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, işlerin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada yorgana yüz geçirmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments