Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan iğne görmek

Rüyada yorgan iğne görmek

Rüyada yorgan iğne görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, koltuğunun da yükseleceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına işarettir.

Rüyada yorgan iğne gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Rüyada yorgan iğnesi görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yorganda iğne görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan iğne görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan iğnesi almak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada yorgan iğnesi toplamak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yün yorgan görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, fakir çocukları giydireceğine, helal rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan örtmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, saygınlığının artacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments