Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgana yüz geçirmek

Rüyada yorgana yüz geçirmek

Rüyada yorgana yüz geçirmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yorgana yüz geçirmek gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Rüyada yorgana yüz geçirmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgana nevresim geçirmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek rızkından ve gelirinden olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine işaret eder.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Rüyada yüz felci geçirmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek büyük sorunlar yaşayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalettir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, ekmeğinin verimli olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments