Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgana nevresim geçirmek

Rüyada yorgana nevresim geçirmek

Rüyada yorgana nevresim geçirmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bolluk içinde yaşanacağına, gülüp eğleneceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgana nevresim geçirmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Rüyada yorgana nevresim geçirmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, parasının ve canın güvende olacağına, umduğunu bulamayacağına alamet eder.

Rüyada nevresim geçirmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, günah işlemekten korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan nevresim görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, işlerinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada yorgan ve nevresim görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan nevresimi görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe işarettir.

Rüyada bebek nevresimi görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına işarettir.

Rüyada siyah nevresim görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine inanılır.

Rüyada mavi nevresim görmek problemlere çözüm bulunacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, onların güvenini sarsacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments