Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo battaniye görmek

Rüyada bordo battaniye görmek

Rüyada bordo battaniye görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, gözyaşlarının dineceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalettir.

Rüyada bordo battaniye gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir tarafa bırakıp, geleceğe odaklanmalı, ilerlemenizin önünde duran engelleri ortadan kaldırmalı ya da sizi yavaşlatmaya çalışan kişilere karşı durmalısınız.

Rüyada bordo battaniye görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine inanılır.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli battaniye görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada battaniye toplamak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada örgü battaniye görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, elindekini de bitireceğine rivayet eder.

Rüyada battaniye hediye etmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine inanılır.

Rüyada ıslak battaniye görmek günlerini hastanede geçireceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, isteklerin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada battaniye yıkamak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments