Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan silkelemek

Rüyada yorgan silkelemek

Rüyada yorgan silkelemek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, yeni mallara sahip olacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan silkelemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Rüyada yorgan silkelemek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada toprak silkelemek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erik silkelemek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulur.

Rüyada yün silkelemek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada karınca silkelemek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tozlu halı silkelemek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments