Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca silkelemek

Rüyada karınca silkelemek

Rüyada karınca silkelemek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, sıkıntıya düşüreceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına delalettir.

Rüyada karınca silkelemek gördüyseniz:

  • Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.

Rüyada karınca silkelemek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yün silkelemek hayır işleri yapacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada erik silkelemek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı silkelemek evlerine dünürcü geleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma silkelemek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, zararların yakında telafi edileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sofra bezi silkelemek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Rüyada elma ağacı silkelemek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada çarşaf silkelemek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments