Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik silkelemek

Rüyada erik silkelemek

Rüyada erik silkelemek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, seyahatlere katılacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik silkelemek gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Rüyada erik silkelemek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işarettir.

Rüyada elma ağacı silkelemek konferans ve seminerlere katılacağına, kendini yiyip bitireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalettir.

Rüyada kilim silkelemek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada tozlu halı silkelemek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada soba silkelemek çıkmaza düşeceğine, bereketli yağmurlara, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına inanılır.

Rüyada kayısı silkelemek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır silkelemek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işlerinin büyüyeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada çarşaf silkelemek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments