Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak silkelemek

Rüyada toprak silkelemek

Rüyada toprak silkelemek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, geleceğinizin güzel olacağına işarettir.

Rüyada toprak silkelemek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada toprak silkelemek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine yorulmaktadır.

Rüyada un silkelemek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına delalettir.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, mali gücünü yitireceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı silkelemek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada sofra bezi silkelemek rütbesinin yükseleceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulur.

Rüyada paspas silkelemek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin halı silkelediğini görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma ağacı silkelemek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments