Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tozlu halı silkelemek

Rüyada tozlu halı silkelemek

Rüyada tozlu halı silkelemek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yeni yerler göreceğine, çok büyük adımlar atacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine tabir olunur.

Rüyada tozlu halı silkelemek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada tozlu halı silkelemek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, parasız ve işsiz kalacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada toz silkelemek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, onun her zaman başında olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan halı silkelemek malının, parasının ve canın güvende olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Rüyada birinin halı silkelediğini görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalettir.

Rüyada halı silkelemek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada un silkelemek adaletin geleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum silkelemek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada paspas silkelemek yoksulluktan sonra zengin olmaya, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments