Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan hurcu görmek

Rüyada yorgan hurcu görmek

Rüyada yorgan hurcu görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, saygınlık kazanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan hurcu gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda bazı sürprizlerle ya da bazı alanlarda yavaşlanılmasını gerektiren düzeltmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yorgan hurcu görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada hurç almak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil hurç görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, hak yolunu bulacağına delalet eder.

Rüyada pembe hurç görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz hurç görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, bazı sırların açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada hurç görmek çok mutsuz olacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan yandığını görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanık yorgan görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments