Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe hurç görmek

Rüyada pembe hurç görmek

Rüyada pembe hurç görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işarettir.

Rüyada pembe hurç gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Rüyada pembe hurç görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz hurç görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hurç görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına inanılır.

Rüyada yorgan hurcu görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil hurç görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hurç almak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe çizme görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kulluk derecesinin artmasına tabir olunur.

Rüyada pembe beşik görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments