Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık yorgan görmek

Rüyada yanık yorgan görmek

Rüyada yanık yorgan görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada yanık yorgan gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Rüyada yanık yorgan görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık kibrit görmek makbul olan mallar edineceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada yanık el görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada yanık pide görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarını çözeceğine inanılır.

Rüyada birinin vücudunda yanık görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, neşesini kaçıracağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanık baklava görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ütü yanığı görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını yanık görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments