Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurç görmek

Rüyada hurç görmek

Rüyada hurç görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada hurç gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Rüyada beyaz hurç görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil hurç görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına tabir olunur.

Rüyada pembe hurç görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan hurcu görmek dertlerin aşılacağına, işlerinin ters gideceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada hurç almak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, haksızlığa uğrayacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada hurç görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments