Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yandığını görmek

Rüyada yorgan yandığını görmek

Rüyada yorgan yandığını görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yandığını gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada yorgan yandığını görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sonunda mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganın yandığını görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalet eder.

Rüyada yorgan taşımak rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü yorgan görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulur.

Rüyada şilteli yorgan görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yerde yorgan görmek sıkıntısının biteceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalet eder.

Rüyada yorgan bürünmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yatak yorgan görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments