Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil hurç görmek

Rüyada yeşil hurç görmek

Rüyada yeşil hurç görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil hurç gördüyseniz:

  • Bir adım atma gereği duyabilirsiniz.

Rüyada yeşil hurç görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine delalet eder.

Rüyada yorgan hurcu görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yolunun hep açık olacağına tabir olunur.

Rüyada hurç almak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada pembe hurç görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, zahmete düşeceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada hurç görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz hurç görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, onlar için çabalayacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil sürme çekmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada yeşil bit görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments