Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurç almak

Rüyada hurç almak

Rüyada hurç almak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada hurç almak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız.

Rüyada beyaz hurç görmek sıkıntılarını aşacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada pembe hurç görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil hurç görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, iyi hissedileceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan hurcu görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hikmete kavuşacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalet eder.

Rüyada hurç almak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada hurç görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments