Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz hurç görmek

Rüyada beyaz hurç görmek

Rüyada beyaz hurç görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, aydınlanacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, mallarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz hurç gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor.

Rüyada beyaz hurç görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet eder.

Rüyada yorgan hurcu görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada yeşil hurç görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hurç görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada hurç almak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe hurç görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz peynir aldığını görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments