Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan işlemek

Rüyada yorgan işlemek

Rüyada yorgan işlemek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan işlemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri gruplandırmanız veya klasifiye etmeniz gerekiyor.

Rüyada yorgan işlemek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada patik işlemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalettir.

Rüyada gelinlik işlemek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, desteksiz kalacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına işaret etmektedir.

Rüyada halı işlemek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada gül işlemek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada demir işlemek huzura kavuşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün işlemek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada ekin işlemek kendisine yeni kısmetler sunacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments