Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan ve döşek görmek

Rüyada yorgan ve döşek görmek

Rüyada yorgan ve döşek görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, her zaman çok mutlu olacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulur.

Rüyada yorgan ve döşek gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Rüyada yorgan döşek görmek buna rağmen kazanç getireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, borçların kapanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet eder.

Rüyada yorgan ve döşek görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalettir.

Rüyada yatak yorgan döşek görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada döşek doldurmak her işten alnının akıyla çıkmaya, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada eşini ölüm döşeğinde görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada büyük döşek görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada yün döşek yapmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, zor günlerin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments