Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganı kaybetmek

Rüyada yorganı kaybetmek

Rüyada yorganı kaybetmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, galibiyet kazanacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganı kaybetmek gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Rüyada yorganını kaybetmek sürekli bağırıp çağıracağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine yorulur.

Rüyada yorganı kaybetmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan kaybetmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına rivayet eder.

Rüyada lekeli yorgan görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada yorganı yıkamak kısmetlerinin çoğalacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalettir.

Rüyada birçok yorgan görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada yorgan yüzlemek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine alamet eder.

Rüyada dikilmiş yorgan görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments