Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganda böcek görmek

Rüyada yorganda böcek görmek

Rüyada yorganda böcek görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yorganda böcek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da bazı konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada yorganda böcek görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yorgan dikmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ince yorgan görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu yorgan görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yorgan ipi görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz yorgan görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, itibar kazanacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yere yorgan sermek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments