Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan katladığını görmek

Rüyada yorgan katladığını görmek

Rüyada yorgan katladığını görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, işlerinin düzene gireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bazı konularda konuşulacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada yorgan katladığını gördüyseniz:

  • Kararlı tutumlarınız, rakiplerinizle boy ölçüşmenize yardımcı olabilir.

Rüyada yorgan katlamak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yorganı katlamak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan katlamak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kişinin can derdine düşeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Rüyada yorgan katladığını görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak yorgan katlamak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çorap katladığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yürek yakan biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada çok çamaşır katlamak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada giysi katlamak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments