Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan çamaşır görmek

Rüyada yorgan çamaşır görmek

Rüyada yorgan çamaşır görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan çamaşır gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Rüyada yorgan çamaşır görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada yırtık yorgan görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorganının yırtıldığını görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada yatak yorgan yatmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kirli yatak yorgan görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan bürünmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine yorulur.

Rüyada asılı yorgan görmek yüküne ortak olacağına, hayatının da düzene gireceğine, tutulan yolun isabetli olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments