Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli yorgan görmek

Rüyada renkli yorgan görmek

Rüyada renkli yorgan görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada renkli yorgan gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonlanmalar ya da sonuçlanmalar yaşanabilir.

Rüyada renkli yorgan görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada mavi renk yorgan görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk yorgan görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo renk yorgan görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renk yorgan görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine inanılır.

Rüyada yırtık yorgan görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine işarettir.

Rüyada yorgan sökmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments