Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah battaniye görmek

Rüyada siyah battaniye görmek

Rüyada siyah battaniye görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalet eder.

Rüyada siyah battaniye gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Rüyada siyah battaniye görmek ağız tadının yerine geleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak battaniye görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, sevap işleyeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, kazancının katbekat artacağına delalettir.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada iple battaniye asmak varlık içinde yaşayacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada battaniye sarılmak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini battaniyeye sarmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sermayesinin çoğalacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada battaniyede bebek görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments